kalevikamarainen

Pääministeri Netanyahun taqiyya

Israelin pääministeri Benyamin Netanyahu on herättänyt kansainvälistä huomiota todettuaan, että Jerusalemin suurmufti Mohammed Amin al-Husseini aikaansai valtakunnankansleri Adolf Hitlerin toteuttaman juutalaisten joukkotuhonnan. Netanyahun mukaan

“And this attack and other attacks on the Jewish community in 1920, 1921, 1929, were instigated by a call of the Mufti of Jerusalem Haj Amin al-Husseini, who was later sought for war crimes in the Nuremberg trials because he had a central role in fomenting the final solution. He flew to Berlin. Hitler didn’t want to exterminate the Jews at the time, he wanted to expel the Jews. And Haj Amin al-Husseini went to Hitler and said, "If you expel them, they'll all come here." "So what should I do with them?" he asked. He said, "Burn them." And he was sought in, during the Nuremberg trials for prosecution. He escaped it and later died of cancer, after the war, died of cancer in Cairo. But this is what Haj Amin al-Husseini said. He said, ":The Jews seek to destroy the Temple Mount." My grandfather in 1920 seeks to destroy…? Sorry, the al-Aqsa Mosque.

So this lie is about a hundred years old. It fomented many, many attacks. The Temple Mount stands. The al-Aqsa Mosque stands. But the lie stands too, persists.” 

Netanyahun näkemyksen ovat kiistäneet muun muassa israelilaiset historiantutkijat. Muuan professori luonnehtii sitä valheeksi ja häpeäksi kun taas toisen mielestä kyse on jopa holokaustin kieltämisestä. Niin ikään Natsi-Saksan seuraajavaltion liittokansleri Angela Merkelin puhemies kuten myös Israelin lähin liittolainen Yhdysvallat ovat joutuneet muistuttamaan pääministeriä historian tosiseikoista

Yksi tälläkin blogialustalla aika ajoin ilmenevistä ”huvituksista on "tiedon" levittäminen islamista:

”--- islaminuskon Shari’a laki velvoittaa muslimit valehtelemaan (taqiyya ) ja kertomaan harhaanjohtavia puolitotuuksia aina silloin kun se palvelee islamin etua tai suojelee muslimeja ongelmilta - kuten negatiiviselta imagolta tai rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.”

Määritelmä soveltuu mainiosti Netanyahun toimintatapaan. Onko hän siis muslimi? Tokkopa. Kyllähän kyse on siitä, että valehtelu ja harhaanjohtavien puolitotuuksien kertominen ovat uskonnolliset rajat ylittäviä yleisinhimillisiä piirteitä. Mutta ei niillä ongelmia ratkaista.

Terveisin Kalevi Kämäräinen  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Kiitos Kalevi kiintoisasta kirjoituksestasi ja sen loppuyhteenvedosta. Lukiessani Netanyahun lausuntoa minäkin jäin ihmettelemään, mistä suunnasta tuuli nyt käy. Netanyahu on niin monissa liemissä keitetty poliitikko, ettei hänen odottaisi päästävän suustaan tuonlaisia sammakoita. Mene tiedä, mutta jokin agendahan hänellä on oltava, luulen minä.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Vastapuolen demonisointiahan tuo on, mutta mitä sillä saavutetaan, se jää minullekin epäselväksi.

Terv. KK

Eero Kivelä

” Yksi tälläkin blogialustalla aika ajoin ilmenevistä 'huvituksista on 'tiedon' levittäminen islamista:

'--- islaminuskon Shari’a laki velvoittaa muslimit valehtelemaan (taqiyya ) ja kertomaan harhaanjohtavia puolitotuuksia aina silloin kun se palvelee islamin etua tai suojelee muslimeja ongelmilta - kuten negatiiviselta imagolta tai rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.' ”

Huvituksia? Ovatko ne huvituksia, että tuo esille islamin todelliset kasvot, joita valtamedia pyrkinyt peittämään? Eivät ole. Vihreät ja muu vasemmisto tunnollisimmin pyrkinyt peittelyä suorittamaan.

Erittäin hyvä, että Mikael Torppa tuo esille tietoa eikä vain ”tietoa” niin kuin islamin puolustelijat tavalla ja toisella tekevät. Se puolustelu näkyy yksipuolisessa ja puolueellisessa uutisoinnissa Lähi-idän kysymyksissäkin.

Israel, Lähi-idän ainoa demokraattinen valtio, halutaan tuhota ja siihen media käyttää uutisoinnissaan tyypillisiä vasemmiston ja islamin tapoja.

Yksi syy hamasilaisten kuin muidenkin islamistien tapaan vääristellä asioita ja tappaa omiaankin on se, että sen katsotaan olevan Allahin tahto jonka toteutumista pitää kaikin keinoin edistää.
Israelin kanssa suostutaan pelkästään tulitaukoihin (joita kuitenkin rikkovat) tai muihin heille edulliseen asiankulkuun kootakseen voimiaan uuteen hyökkäykseen, johon Isarel vastaa tai jättää vastaamatta riippuen tilanteen vaativuudesta. Konfliktin syy ei ole Israelin toiminnassa vaan Koraanin määräyksissä. Gazaa hallitsevan Hamasin peruskirjassa selvästi mainitaan se, että päämäärä on juutalaisvaltion hävittäminen ja sota jatkuu niin kauan kuin se päämäärä on saavutettu.

Tuohon näytelmään yhtyy äänekkäimmin ideologisista syistä vasemmisto. Syvimmillään syy heilläkin on uskonnollispoliittinen. On luontevaa mennä islamin rinnalle tukemaan sitä, koska vastustaja on yhteinen eli juutalaiset, Jeesus ja kristinusko. Ovathan ne keskeisiä Raamatun kertomuksissa.

Vasemmisto ja islam haluaakin, että kaikki Raamatussa oleva tieto häviäisi mahdollisimman vähiin. Tietysti jotkut heistäkin voivat päämääriin sopien siteerata Raamattua vaikkapa puhuen kristillisestä lähimmäisen rakkaudesta, mutta siitä puhuessaan vaikuttimet ovat aivan muualla kuin ystävyydessä, rakkaudessa ja rauhassa.

Vaikka ei otettaisi sanaakaan Raamatusta Israel-kysymyksen pohtimiseen niin tilanne on se, että Koraani yksiselitteisesti määrää (nykyisinkin) juutalaiset hävitettäväksi eikä lopullista rauhaa koskaan tule niin kauan kuin Koraanin ohjeita noudatetaan. Islamistinen Hamas, joka onnistui syrjäyttämään toisen kilpailevan islamistisen Fatah-järjestön, käytyään aseellisen valtataistelun sen kanssa, onnistui pääsemään valtaan ja järjesti sitten vaalit, jotka voitti. Sen jälkeen suuret puheet demokratiasta näyttivät todelliset kasvonsa arabimaissa totuttuun tapaan. Ei niiden arabien, jotka kutsuvat itseään palestiinalaisiksi, halu saada niin sanottua omaa valtiota ole ollenkaan ainoa ja suurin syy terroriinsa. Syy on Koraanin kehotus hävittää juutalaiset ja Israelin valtio.

Siis pohjimmainen syy on islamissa, jota fanaattisesti halutaan toteuttaa ja haaveena vallata ikeensä alle koko maailma. Islamiuskoisten lisääntyvän muuton Eurooppaan ja siten Suomeenkin tarkoituksena on islamin vallan levittäminen tännekin. Ja se onnistuu, koska länsimaat sallivat sen lepsun demokratiansa mahdollistamana. Muslimit käyttävät täällä hyväkseen sitä vapautta, jota eivät kuitenkaan hyväksy niissä maissa, joissa ovat niskan päällä.
Täällä käyttävät länsimaista demokratiaa hyväksi, jotta voisivat sitten asettaa tilalle omaa islamistista valtaa ja poistaa se vapaus, jota nyt meillä vielä on jäljellä.

Miksi muslimit niin mielellään muuttavat vihaamaansa länsimaisen kulttuuriin "apinoiden ja sikojen" keskelle? Edellä mainitut valtapyrkimykset ja taloudelliset seikat houkuttelevat. Elätetäänhän heidät täällä tarvittaessa. Muutaman vuoden kun onnistuu keplottelemaan täällä niin on mahdollisuus saada vähintään kaikki samat palvelut ja edut kuin kantasuomalaisetkin, joiden työn tuloksella maamme on vapaa - vielä jollakin tavalla ainakin toistaiseksi. Tosi herkullista tulijoille. Tulevat saamaan haluamaansa valtaa ihan ilmaiseksi.

Varmuudella meillekin jossain vaiheessa syntyy toimiva islamistinen poliittinen puolue, jota tietysti äänestää monet tänne muuttaneet.

Hieman kun saavat jalan sijaa alkaa äänekäs vaatiminen siitä ja tuosta kotitekoisten epäisänmaallisten rumpujen paukuttajien tuella - ja muut päättäjät suostuvat vaatimuksiin pelätessään muun muassa mellakoiden alkavan ihan niin kuin muissakin maissa, Ruotsi mukaan lukien. Tänne kotiuduttuaan katsovat islamistit Suomenkin olevan Koraanin oppien mukaan heidän pyhää maataan.

Niin, he istuvat sitten eduskunnassa ja jopa hallituksessa määräämässä meidän suomalaisten asioista! Siitä suosta emme omin voimin nouse!

Tietoa, ei ”tietoa”:

https://aikapommi.wordpress.com/

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/su...

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kasvoton Kivelä saa jatkaa taqiyyansa levittämistä muissa blogeissa.
http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/moite

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset