kalevikamarainen

Touko Aalto: "sihteeri hoitaa"

 

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ei ollut halukas kertomaan omia tuntemuksiaan Ylen gallupista, jonka mukaan puolueen suosio on laskenut. Sihteeri kuulemma hoitaa moiset kommentit (0:20 – 1:37) sen lisäksi, että entinen puoluejohtaja kertoo ihan itse omia näkemyksiään.

Ennenvanhaan sitä kuulemma taputeltiin sihteereitä pyllylle, mutta nykyään tuntuvat muutkin takapuolet kelpaavan. ”Vanhan maailman oppi” taitaa olla aika huono idealismin kannalta.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Sitten kun vankkuri ylittää huipun ja alamäki alkaa, kiihtyvää pudostusta on hankala jarruttaa. IL:ssä Parkkonen esittää ihan oikean ihmettelyn siitä, miten surkealla tasolla puolueiden kriisiviestintäosaaminen onkaan:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/20180907220118...

Aika harva viestintäkonsultti neuvoisi pakenemaan paikalta kun kamerat käy.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Parkkonen saattaa olla tällä kertaa oikeassa. Pj Aalto loukkasi siinä samalla lehdistöä, mitä Parkkonen ei ihan suoraan sano, mutta... Tarkoittaa mielestäni sitä, että voinee odottaa vähän huonommassa valossa uutisointia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Touko Aalto osoitti olevansa surkea puheenjohtaja, kun ei voinut ottaa ns. härkää sarvista ja myöntää tekemänsä virheet. Kaiken viisauden alku on tosiasioiden myöntäminen. Touko-Poukon alamäki sen kuin kiihtyy.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tätäko tästä nyt seuraa? Kun en ole havainut blogisti Kämäräisenkään olevan erityisen antivihreä, niin alkaako nyt näitä Vihreiden lipsauksia näkymään eri tahoilla yhä tihenevästi?
Itsehän olen antivihreä, että jos Vapaavuoron puolellekin levitin propagandaa, niin siinä ei nyt ollut kuitenkaan mitään muutoksen merkkiä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Puisto-osasto kaappasi klassikkokommentin. ”Minä juon nyt kahvia” muuntui muotoon ”Minä olen nyt menossa kyselytunnille”. Jos aikoo vähätellä lehdistöä, Holkerin tokaisu on kuitenkin vahvempi. Se painaa toimittajan kunnolla maanrakoon. Toukon, minulla on olevinaan kiire - on vain itsensä tärkeäksi tekemistä, eikä ihan yhtä tehokkaasti osoita ylemmyyttä hierarkiassa. Pienellä hiomisella Toukostakin jalostuu vielä suomalainen valtiomies.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ehtiikö hioutua, kun vihreissä on käynnissä jo kova puheenjohtajapeli. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005817718.html

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Vastustajilta tulee näköjään pelkkää sisällötöntä riekkumista, mutta itse pihvi taitaa olla tässä kysymyksessä: Keitä Touko kuuntelee, kenen kanssa pallottelee ideoita ja ajatuksia? [Tämä on sopiva kysymys joka puolueelle, m.m.] Eli millainen on Vihreiden puheenjohtajan lähin esikunta ja se seuraava keskeisten politiikan tekijöiden rinki. Onkohan se muuttunut, ovatko tiimit iskussa? Vihreillä on todella loistava puoluesihteeri Lasse Miettinen, puoluehallituksen, -valtuuston sekä ek-ryhmän kokoonpanoissa on vain särmää porukkaa. Varapuheenjohtajat Maria Ohisalo ja Veli Liikanen ovat todella luotettuja ja skarppeja.

Ihan vaan paholaisen vihreänä asianajajana kysyn, että ettei vaan olisi ’sattuneesta syystä’ tullut lähipiiriin esim. kilarifeminististen ja pervoaktivististen näkökulmien yliedustusta? [Olen ollut puolueessa enemmän tai vähemmän mukana v. 1988 saakka, joten kehtaan tätä ihmetellä.]

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Jos on edellistä puheenjohtajaa uskominen, ajatusten pallottelu on tainnut päättyä sen pallon hukkaantumiseen.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ihan asialliselta vaikuttava kommentti, siksi suositukseni.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset