*

kalevikamarainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Maan tapa

Kuljetusliitot sotajalalla Eduskuntaa vastaan

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin julkistama henkilöjunaliikenteen kilpailun toteuttamisesitys on saanut Veturimiesten liiton lisäksi sotajalalle myös muita kuljetusliittoja.

Kansallisomaisuuden tuhoamista

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin eilen julkistama henkilöjunaliikenteen kilpailun toteuttamisesitys on saanut kritiikkiä monelta taholta.

Ulkopuolelta vaikuttaminen, Sidonnaisuudet

Yhtä asiaa olen ihmetellyt... On puhuttu PS:n ulkopuolisista vaikuttajista puolueen johdon vaihdoksessa suomen sisusta yms. Voisiko kuva olla isompi. Voisiko kyseessä olla hybridisodan käyntiä jotta suomen poliittista kenttää ja hallitusta saataisiin horjutettua. Ihme ettei syytöksiä valtion X hybridisodankäynnistä ole jo heitetty ilmoille. isketty sinne missä löytyi pieni rako ja hivutettu puolueeseen ja puoluekokoukseen radikalisteja jotta hajaannusta saataisin aikaiseksi...

Folio hattu pois päästä, ehkei kuitenkaan?

Metsäläispääkaupunkimme Helsinki

Nykyisessä keskellä Pohjois-Karjalan metsiä sijaitsevassa kotikaupungissani tehtiin 36 vuotta sitten kotimaisen uutiskynnyksen ylittänyt tempaus, jonka vaikutukset ulottuvat nykyhetkeen asti. Mitä missä milloin – kansalaisen vuosikirja 1982 kuvaa tapahtumia 12.3.1981 näin (s. 53):

Turun tautia Rakennusliitossa?

Kauppalehden keskustelupalsta on mainio paikka, jos jotain mielenkiintoista jää itseltä huomaamatta, joku palstalainen sen nostaa pinnalle ja siellä se kelluu oman aikansa.

Näin pelastetaan Malmi ja Vartiosaari

Helsingin vihreä pormestariehdokas Anni Sinnemäki kertoi joitakin päiviä sitten toivovansa, että vielä enimmäkseen luonnontilassa ja virkistyskäytössä oleva Vartiosaari jätettäisiin rakentamatta. Hän myös kaipaa reipasta asuntorakentamista Kehä I:n sisäpuolella ja pitää mahdollisena, että Vartiosaari jätettäisiin rauhaan, jos valtuustoryhmät pääsevät asiasta sopuun keskenään.

Kansanedustaja Taimela ja Juhani Ahon Rautatie

Kansanedustaja Katja Taimela vaati tänään, että liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner lopultakin avaa julkiseen keskusteluun hallituksen suunnitelmat henkilöjunaliikenteen avaamisesta kilpailulle (Taimela lienee haistanut pelin paikan viikonlopun uutisista, joiden mukaan hallituspuolueissa olisi eripuraa asiasta).

Malmi-sarja: kuka se politikoikaan luku 1 Haatainen

Kansanedustaja ja Helsingin kaupungin pormestariehdokas Tuula Haatainen on noussut varpailleen pääministeri Juha Sipilän Malmin lentoaseman suojelua ymmärtävistä lausunnoista. Hänen mielestään Sipilä tekee asiassa kuntavaalipolitiikkaa. Haatainen kyseenalaistaa luottamuksen valtakunnan hallitukseen Helsingin kaupungin näkökulmasta:

Feministi ei hyväksy sukupuolittavia valtiovierailuja

 

Ranskan Kansallisen rintaman johtaja Marine Le Pen ei suostunut huivin käyttöön Libanonissa tiistaina ja sovittu vierailu muftin luona peruuntui. Hesarissa on tietenkin hyödynnetty tilaisuus hyökätä "populistisen äärioikeiston" Le Penin kimppuun tästä syystä: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005098799.html

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä